image

petak, 26. listopada 2012.

SVE JE SPREMNO ZA KRAJ SEZONE





Već jučer smo kompletirali karakteristike staza:

TRKA 1: NOĆNO PRVENSTVO HRVATSKE
TRKA 2: SPRINT 1
TRKA 3: SPRINT 2

Isto tako i startne liste:

NOĆNO PRVENSTVO
SPRINTEVI

Par dodatnih napomena:


Ciljni prostor noćne utrke izdvojen je od cilja i nalazi se u ugostiteljskom objektu u Vučetincu. Zbog toga si ostavite malo struje u baterijama za kraj, i ne zaboravite napuniti vaše akumulatore i baterije za svjetiljke.

Proglašenja će biti nakon 3. trke za svaku trku posebno. Ukoliko nekoga neće biti uručit ćemo mu nagradu ranije. Prigodne nagrade su jabuke i vino obitelji Tkalec.

Pripremite se za loše vrijeme jer prognoza nije bajna. U školi na spavanju pazite na red i čistoću jer ćemo vam ispostaviti račun za čistačicu.

U Selnici je otvoren Oldimer muzej Šardi kojeg možete posjetiti nakon utrka. Za cijenu ulaznice od 20 kn u kafiću Krug još dobijete kavu ili čaj gratis (nekaj za 7 kn). Muzej je otvoren od 12 sati nadalje, a ulaznica se može kupiti kod nas ili u muzeju. Više o ovome čitajte na:





Nema komentara:

Objavi komentar

 

O NATJECANJU

Ovo su stranice orijentacijskog natjecanja koje je poznato kao "MEĐIMURJE OPEN". Od 2006. godine ovo natjecanje odvija se isključivo na području Međimurja, a ujedno njeguje i tradicijske vrijednosti međimurskog kraja. Već po tradiciji, natjecanje se sastoji od klasične (duge ili srednje) discipline, dva sprinta i dječje trke.